SPgŠ a SOŠS Mladá Boleslav

Studenti z Karmele vyhráli celorepublikovou soutěž Business Point

Domů » Novinky » Soutěže » Studenti z Karmele vyhráli celorepublikovou soutěž Business Point
bp

Studenti z Karmele vyhráli celorepublikovou soutěž Business Point

vydáno 3. února v 10:32

 

Brno /Mladá Boleslav (fil) Tým Integrované střední školy Na Karmeli dosáhl se svým projektem velkého úspěchu v celonárodní manažersko-marketingové soutěži organizované Fakultou podnikatelskou Vysokého učení technického v Brně ve spolupráci s přední jazykovou a překladatelskou agenturou MKM.

                bp   

Vítězný tým středoškoláků z Karmele   

 

Žáci boleslavské střední školy vyhráli finále soutěže Business Point. Nejen, že získali hlavní cenu u odborné poroty, ale zvítězili se svým projektem i v internetovém hlasování. Laická porota ocenila tým boleslavské střední školy třetím místem. „Je to pro naši školu obrovský úspěch, do soutěže se přihlásilo velké množství středních školy z celé republiky. Žádná jiná škola přitom nepobrala tolik cen,“ říká hrdě ředitel ISŠ Štefan Klíma. 

Tématem úspěšného projektu bylo uvedení nového výrobku na trh. „Na projektu, který jsme začali zpracovávat v listopadu 2011, se účastnili žáci učebních i maturitních oborů. Jednalo se přitom o dort v podobě kapra, který vytvářeli zejména cukráři a cukrářky třetího ročníku. Aranžéři pak připravili propagaci a žáci ekonomických oborů pracovali na analýzách a propočtech. Celá škola se tak představila jako celý tým. „Moc děkuji všem, kdo se podíleli, včetně kolegů učitelů. „Super byla i podpora ze školy při finálovém klání. Všem moc děkuji také za hlasování na internetu a za to, že soutěží šli s námi,“ dodal ředitel Klíma.