SPgŠ a SOŠS Mladá Boleslav

Školní turnaj ve stolním tenise

Tento týden se v tělocvičně naší školy uskutečnil turnaj ve stolním tenise. Přihlásil se úctyhodný počet 68 závodníků a také páni učitelé – P.Palička, G.Zakonovová a školník pan Říha.

   Děvčata a chlapci rozehráli své soutěže a procházeli turnajovým pavoukem tu s větším, tu s menším úspěchem. Do semifinále se mezi chlapci nakonec probojovali Filip Ismail (OB4), Honza Vávra (OB4), p.školník Říha a Patrik Kverek (EP4). Právě posledně jmenovaný poté po výborném výkonu ve dvou setech celý turnaj vyhrál.

   Mezi děvčaty se nejlépe dařilo Kateřině Robovské (IS3), Petře Pavlíkové (EP4), Dominice Heroldové (EP1) a Kláře Hájkové (EP3). Všechny jmenované žákyně pilně trénovaly v hodinách TEV a porazit soupeřku v závěrečných bojích tak nebylo vůbec jednoduché. Podařilo se to nakonec Dominice Heroldové, která porazila ve finále Petru Pavlíkovou 2:0 na sety.

 

 

   Všichni soutěžící zaslouží pochvalu za předvedený výkon. Odměnou jim bylo nejen sportem strávené dopoledne místo klasické výuky, ale též sladká odměna pro každého, kdo postoupil do dalšího kola a medaile pro vítěze.

Děkujeme a budeme se těšit na příští turnaj tentokráte v přehazované.

                                                                                       Mgr.G.Zakonovová