SPgŠ a SOŠS Mladá Boleslav

Anička Nadstawková, Pro

Domů » O škole » Příběhy žáků » 2021 » Anička Nadstawková, Pro
Studovala jsem od roku 2011 do roku 2016 , na Integrované střední škole Na Karmeli 206 obor Prodavač a později maturitní obor Nástavba – Podnikání. Nejraději vzpomínám na učitele. Naše třídní učitelka na oboru Prodavač byla paní Ivana Haufová. Jako každý učitel musí být maličko přísný kvůli autoritě, ale dost mě uklidňovalo a těšilo, že i učitelé dokáží být stále ještě “děti” a užít si pořádnou zábavu se svými žáky. Paní Haufová byla žena se srdcem na pravém místě, dokázala být oporou, vrbou a to samé platí i o Panu Paličkovi. Dostávám se tedy k mému druhému třídnímu učiteli. Jediný učitel matematiky, který dokázal učit formou hry. Nezapomenutelné losování žáků hrací kostkou, kdo půjde tentokrát k tabuli. Myslím, že by semnou souhlasili všichni, že pan učitel Palička byl nejlepší parťák a třídní dohromady. Celkově se mi Karmel jako škola ohledně učitelů moc zamlouvala a troufám si říci, že mi škola dost chybí. Vždy se s učiteli dalo jednat narovinu a někdy přišlo i na běžnou konverzaci jako mezi přáteli.
Během školy jsem začala pracovat v Lidlu, kde budu již pátým rokem, ale z toho 3 roky jsem na rodičovské dovolené. Dcera půjde do školky a mě stále běhá myšlenka v hlavě, dodělat si maturitu.
Ohledně školní akce asi nejraději vzpomínám na maturitní ples, stužkovanou a poslední zvonění. Nejlepší 3 akce, kde vidíš učitele úplně v jiném světle a o tom jsem psala už výš. Nevidíte učitele jako jen lidi, kteří do Vás stále hustí učivo, ale vidíte přátelé, se kterými poté budete na vše vzpomínat s úsměvem na rtech.
Něco zajímavého ze života? Díky svému muži jsem poznala osobně spoustu zahraničních, ale i českých/slovenských umělců. Např. MC Erik, Haddaway, skupinu Fun Factory, Twenty4seven, Mr.President (90′ hvězdy) aj., cestovala jsem, našla nové přátelé a něco se i přiučila. Celkově je život jedna velká zajímavost. Stačí si ho pořádně užívat a bude zajímavý stále.