Cukrář (29-54-H/01)
- Obor je moderní, rychle se vyvíjející. Naše škola sleduje a ihned do výuky zavádí nejmodernější trendy, proto je obor tak úspěšný.
- Měsíční odměny za praxi pro výborné žáky s nulovou absencí až 5.000,- Kč. Odměny rostou dle ročníků studia a dle aktivity žáka.
- Žáci dosahují skvělých výsledků v mezinárodních cukrářských soutěžích.
- Absolvent se může uplatnit jako zaměstnanec velkých i malých cukráren a gastrozařízení, ale může i podnikat v oboru.
- Žáci se vzdělávají nejen v oboru cukrář, ale odchází vzdělaní i v managementu, ekonomice, obchodním provozu...
- Odborný výcvik probíhá přímo v naší školní cukrářské dílně.
- Žáci se učí ruční práci, a to s klasickými surovinami.
- Stáže a pobyty ve Španělsku, Anglii a Německu.
- Naším cílem je vyučit cukráře, který bude umět pracovat samostatně, vyhledávat a zavádět do výroby nejmodernější trendy a také cukráře, který bude schopen zajistit vše potřebné pro to, aby si "pořídil" svoji cukrárnu.
- Počet přijímaných - obvykle 24 žáků.(přesný počet přijímaných žáků v daném roce najdete v kritériích přijetí) Rozhodujícím kritériem pro přijetí je pohovor. Úspěšnost u závěrečných zkoušek je 100%.
HTML galerie Zonerama
HTML galerie 1
HTML galerie 1
Informace k přijímacím zkouškám:
Školní vzdělávací program
ŠVP si můžete prohlédnout ve formátu HTML kliknutím zde, případně můžete použít formát PDF.