SPgŠ a SOŠS Mladá Boleslav

Tak nám nastal čas mnoha slunečních dní, kdy však ještě zima zalézá za nehty a dokonce se opět probouzíme i do dnů se zasněženou krajinou. Stejně jako se proměňuje počasí ze dne na den, měníme my naši školu. Využili jsme volného týdne a ve škole se dřelo, bouralo, stavělo a uklízelo od rána do pozdních nočních hodin. Chtěl bych tímto vyjádřit hlubokou poklonu všem zaměstnancům, kteří se na změnách podílejí. To vše, co za tento týden zvládli například pan Krejčiřík s panem Šulcem, je opravdu hodno obdivu. Moc děkuji. Děkuji i uklízečkám, asistentce Lence, paní zástupkyni…….. a všem učitelkám odborného výcviku. 😉 J

Inu, pojďme si krátce povědět, co vše se za těch několik dní událo.

Největší změny jsou v našem školním obchodě Karmelka. Ten postupně celý



mění podobu. Vymalovali jsme, změnili barvy a další vzhled a v nadcházejícím týdnu přidáme ještě jednu velikou chladící vitrínu. Rozšiřujeme též sortiment prodejny. V prodejně nově můžete zakoupit nejen zákusky a dorty, ale i různé dárkové předměty – bonboniéry, bagety, chlebíčky, ale i čokolády a další cukrářské výrobky. Nově zavádíme prodej prstýnků, náramků, řetízků, náhrdelníků, sponek, čelenek a dalších ozdůbek. Vše za super ceny. Připomínám, že obchod je otevřený od 7.00 do 17.00 hodin.

Ve škole jsme vybourali celé šatny a vytvořili úplně nové zázemí. Instalovali jsme nové skříňky a rozšířili v suterénu chodby. Věřím, že tato změna se našim žákům bude zamlouvat. 😉

Ve školním kiosku od příštího týdne budeme prodávat i nápoje a sortiment baget bude rozšířen.

Pro všechny mám připravené ještě jedno veliké překvapení. Je to však překvapení, tudíž zatím…..možná jej prozradím na maturitním plese 16. 3. ;).

Závěrem bych chtěl složit pochvalu našim cukrářům, neboť se jim dostalo cti vyrobit sérii dortů pro firmu z Anglie, která si naše výrobky vybrala na základě kvality.

Přeji vám všem krásné slunečné dny, plné úsměvů a pohody.

Mgr. Štefan Klíma – ředitel školy