SPgŠ a SOŠS Mladá Boleslav

pokus

Dalšího ocenění se dočkali žáci naší školy. Tentokráte na Gurmánfestu 2012 v Kolíně. Na tuto slavnost jsme jeli celkem  se třemi výrobky našich pekařů a cukrářů. Vystavovali jsme chléb Karmelák, a to česnekový, cibulový a ořechový. O prezentaci výrobků se skvěle postarali Terezka Kozlíková ze třídy EP2 a Dan Breinl ze čtvrtého ročníku obchodníků společně s paní učitelkou Gábinou Zakonovovou.

Ořechový chléb získal celou řadu uznání, mimojiné i od paní hejtmanky Středočeského kraje Ing.Zuzany Moravčíkové, dále od náměstků hejtmanky Středočeského kraje či od mistrů kuchařského řemesla přítomných na této slavnosti.

O velkém úspěchu svědčí i to, že všechen chléb, který byl v naší škole pečen více než 24 hodin, byl bleskově vyprodán, zatímco ostatní vystavující se stejným množstvím výrobků teprve svůj prodej nastartovali. 😉

Jako ředitel školy bych chtěl vyjádřit pochvalu všem, kdo se na výrobě “Karmeláků” podíleli – pekařům a cukrářům, paní učitelkám odborného výcviku – zejména Míše Maršíkové, ale i skladnici a všem ostatním, kteří i malým dílem svoji ruku k dílu přiložili. DĚKUJI.

 pokus

pokusb

 pokusc