SPgŠ a SOŠS Mladá Boleslav

Listopad “plný Karmele” aneb Karmel kam se podíváš 😉

Již zítra, tedy 1. listopadu najdete stánek naší školy + velkou dílnu s barmanskou “šou” na EdukArtu v areálu Karmele v Mladé Boleslavi, přesněji v našem sousedním vzdělávacím centru Na Karmeli. Otevřeno bude od 9.00 až do 19.00 hodin. Pro všechny návštěvníky areálu Na Karmeli jsme samozřejmě připravili otevřené dveře do naší školy. Všichni můžete zavítat do naší krásné budovy a prohlédnout si ji. U vchodu budou na recepci připraveny hostesky, které vás naší školou provedou a ukáží vám nejen učebny, ale i cukrářskou či pekařskou dílnu.

     V pátek 2. listopadu naše škola představí své obory, včetně barmanů v areálu ISŠ  v  Turnově. Najdete nás tam od 8.30 do 16.00 hodin. Těšíme se na vás 😉 .

          Velké  dny  otevřených  dveří jsme pro zájemce o naší školu připravili na 21. a 22. listopadu. Po oba dva dny budou připraveni ve škole všichni s ukázkami z jednotlivých oborů školy. Ve škole bude k dispozici i psychologické centrum, které rodičům a jejich žákům nabídne pomocnou ruku při výběru vhodného oboru. K ochutnání bude celá řada výrobků našich výborných pekařů a cukrářů, ale i lahůdkářů a úžasných barmanů. Dny otevřených dveří budou probíhat od 10.00 do 17.00 hodin.

Při všech těchto příležitostech budeme poskytovat i odborné informace k nově otevíranému oboru Předškolní a mimoškolní pedagogika, který je vhodný pro budoucí paní učitelky v mateřských školách, nebo vychovatel či pracovnik v sekci volný čas.