SPgŠ a SOŠS Mladá Boleslav

Vážení kolegové a žáci a žákyně naší školy, chtěl bych vám všem v předvečer jarních prázdnin popřát krásné dny plné úžasných zážitků, neočekávaných příhod i tajuplných okamžiků. Odpočiňte si a načerpejte novou energii, která momentálně všem pro nedostatek slunečního svitu velmi chybí. Buďte však i opatrní a ostražití, abyste se všichni v pondělí 18. března mohli navrátit do školních škamen a mohli se opět setkat se svými přáteli v místě, kde poznáváme nepoznané, tedy v naší škole.

Jedné skupině osazenstva školy bych však příliš lenošení nedoporučoval. Ano, jsou to naši maturanti. Inu věřte, že současné přetížení a neustálé nakukování do odborné literatury, se vám v brzku navrátí. Maturita je za rohem a první testy již pomyslně vykukují ze všech stran. Inu, neleňte, odpočinku si užijete později do sytosti.

Závěrem bych dnes  mohl parafrázovat známý výrok: “Právě jsem se vrátil z hradu. Všechny naše požadavky byly přijaty!” Ano, vážení kolegové. Dnešní jednání bylo ve výsledku úspěšné. Je tedy zřejmé, že palce jste drželi úspěšně. Děkuji všem za pomoc a ikdyž to nebylo jednoduché, skvělé je, že výsledek je již černý na bílém podepsaný.

Ještě jednou tedy: Huráááá, prázdniny začínají. 

Štefan Klíma