SPgŠ a SOŠS Mladá Boleslav

ARAdiplom

ARAdiplom

Senzace !!!! Lenka Černá – aranžérka 3. ročník – získala na Mistrovství ČR v aranžérských dovednostech titul – 1. místo v soutěži “Plakát”. Obrovská gratulace letí do Českých Budějovic!!!

Skvělé, neuvěřitelné!!! Máme další první místo!!! Pavlína Krejčíková vyhrála soutěž Špendlení na model !!! Gratulujeme !!!

Zlata a zlatíčka

Karmel opět zabojovala a zabodovala. Tentokrát to bylo na celostátní aranžérské soutěži AR Junior v Českých Budějovicích, která se konala ve čtvrtek a v pátek 21. a 22. listopadu. Domů do Mladé Boleslavi jsme přivezli dvě zlaté medaile z discilín tvorba plakátu jehož tvůrcem byla Lenka Černá

a z disciplíny špendlení na živý model, který stvořila Pavlína Krejčíková. Jenomže na druhé zlaté medaili se podílely vítězky ve skutečnosti dvě. Druhou hvězdou byla Andrea Fingerhutová, která model profesionálně předvedla nejenom před porotou, ale také před plným pavilonem ostatních soutěžících a přihlížejících návštěvníků na Výstavišti v Českých Budějovicích. Toto vítězství jasně ukázalo, že důležitý je nejenom nápad a pečlivé zpracování, ale také spolupráce v týmu. Některé modely byly zajímavé, ale jejich předvedení působilo neosobně a vlažně. Právě sebevědomé a přitom zcela přirozeně působící promenáda Andrey zcela pohltila davy přihlížejících, které v údivu až zahučely, když udělala otočku na konci uličky. V tu chvíli totiž z andělsky vyhlížející poloviny znázorňující život.

Z. Povšíková