SPgŠ a SOŠS Mladá Boleslav

 

Nadcházející sobota 14. prosince bude v Mladé Boleslavi patřit tradičnímu vánočnímu jarmarku. Pozadu s programem ale nezůstane ani městský palác Templ. Zde je připraven zajímavý program s vánoční tematikou od 9 do 17 hodin. O vánoční atmosféru  se postarají žáci Integrované střední školy Na Karmeli s představením „ŽIVÝ BETLÉM“. Jednotlivá vystoupení budou začínat v 9.30, 11.00, 12.30, 14.00 a 15.30 hodin.

Po zhlédnutí dnešní zkoušky musím smeknout klobouk před nově složeným sborem Bambini di Karmel, který za necelé dva měsíce nacvičil pod vedením paní učitelky Benišové vystoupení, ze kterého mi šel až mráz po zádech. Tolik krásných hlasů v řadách žákyň ale i žáků ISŠ jsem nečekal. Mnohé hlasy by určitě nezaostaly ani v soutěžích alá Superstár či Československo hledá talent. Určitě všem doporučuji přijít se podívat a užít si hrdost na naši školu.

V paláci Templ na vás bude čekat nejen živý betlém

 

Žáci oboru Aranžér si  připravili malou tvůrčí dílnu, kde si budou moci děti i dospělí vytvořit vlastní vánoční dekoraci. A cukráři pro Vás napekli vánoční cukroví a zákusky, které si budete moci vychutnat i s horkým punčem  nebo kávou. Vstup na akci je zdarma.

Článek převzat z www.mbnoviny.cz a doplněn ředitelem školy.