SPgŠ a SOŠS Mladá Boleslav

Ples naší školy bude oficiálně zahájen v pátek 21. března v 19.00 hodin. Dům kultury bude otevřen od 18.00 hodin. V celém interiéru po celý ples platí zákaz kouření. Na ples je možné přijít pouze ve společenském oblečení – sportovní obuv či džíny jsou nepřípustné.

U vstupu každý účastník obdrží slosovatelnou vstupenku. Tu si prosím pečlivě uschovejte pro půlnoční losování cen.

Na všech stolech bude připravené malé občerstvení, které je v ceně vstupenky. Naši školní barmani budou u vchodu mít speciální “pracoviště”, kde si budete moci zakoupit míchané nápoje – nealkoholické i alkoholické. Jedná se o specialitu naší školy.

Z programu – ve 20.00 bude zahájeno slavnostní představení tříd, které bude pokračovat ceremoniálem šerpování a přípitkem. V dalším průběhu je připraveno kromě tance pět vystoupení, losování cen a půlnoční překvapení. K tanci hraje skupina Piknik, která se cca od 23.00 bude střídat s DJ Kodrikem.

Po celou dobu plesu cca od 21.30 hodin bude k dispozici speciální upravené místo na fotografování – na hlavním sále.

Těšíme se na vás a věříme, že se vám bude náš ples líbit, že si jej užijete od začátku až do konce a že na něj budete rádi vzpomínat. Fotografie a video z plesu zveřejníme v nejkratší době na našem webu, na facebooku školy a video samozřejmě na youtube kanálu školy.  

Ples bude ukončen ve 2.00 hodiny.