SPgŠ a SOŠS Mladá Boleslav

 Podle zprávy od organizátorů se KARMELFEST přesouvá do MALÉHO SÁLU V DOMĚ KULTURY!!!!!

V sobotu 17. 5. 2014 proběhne dlouho připravovaný a s napětím očekávaný Benefiční multižánrový Karmelfest. Na Krásné louce vystoupí skupiny Inaction, Razz a Seven. Akce se rozběhne v 19 hodin. Dobrovolným vstupným přispějete Centru 83. Neváhejte a přijďte v sobotu na Krásnou louku zažít KRÁSNÝ VEČER.

Rockový koncert spojující zábavu a pomoc druhým připravují Petr Svoboda a Patrik Dörfl se svými dalšími spolužáky. Společně projekt vymysleli a naplno pracují na jeho realizaci. Petr říká: „Každý by si měl uvědomit, že ne každý se má tak úplně dobře. Proč tedy neuspořádat benefiční festival a nezpříjemnit někomu aspoň malinko život?“

Přijďte podpořit své spolužáky, výborně se pobavit a užít si kouzlo živého rockového koncertu! Přijďte pomoci dobré věci! Startujeme v 19:00. Těší se na Vás Inaction, Razz, Seven, Petr Svoboda, Patrik Dörfl. Přijďte si vychutnat dobrý rock a podpořit správnou věc. Těšíme se na Vás!

Karmeláci, Karmelky a Karmelčata přijďte za námi na Krásnou louku a ukažte všem, že se umíme bavit a pomáhat přitom druhým!

 

 karmelfest krasna louka billboard v02