SPgŠ a SOŠS Mladá Boleslav

zahajeni

V pondělí 1. září bude slavnostně zahájen školní rok. Druhé a vyšší ročníky začínají v kmenových učebnách dle rozpisu, který bude vyvěšen na obvyklém místě (pouze CPE2 – 57).

První ročníky se sejdou v 7:45 na parkovišti nad školou u kostela Na Karmeli. Na tomto parkovišti budou hostesky s deštníky a třídní učitelé. Deštníky budou barevně odlišené podle oborů:

růžový PG1 (Předškolní a mimoškolní pedagogika), černýIS1 (Informační služby), zelenýPE1 (Pekaři), vínový N1 (Nástavba denní), červený – EP1 (Ekonomika a podnikání), žlutý CA1 (Cukráři a aranžérky)

U hlavního vchodu školy navíc budou asistentky, které budou navigovat žáky na správné místo. V 7:50 hodin se hostesky s žáky oboru přesunou do kostela. Následně budou moci zaujmout místo v kostele i rodiče a příbuzní žáků.

Program slavnostního zahájení je koncipován přibližně na 60 minut. Z kostela se následně žáci se svými třídními učiteli přesunou do školy do své kmenové učebny. Kolem desáté hodiny bude program dne končit.

Průkazky a další potvrzení bude vydávat sekretariát od 9.00 do 14.00 hodin. Průkazky musí být řádně vyplněné a opatřené fotografií.

V úterý budou zahájeny praxe a ti, kteří mají výuku, budou mít se svým třídním učitelem výuku od 8.00 do 11.30 hodin. Upozorňuji všechny žáky, že na praxe je třeba mít veškeré vybavení a oblečení!

Těšíme se na vás 🙂  Mgr. Štefan Klíma – ředitel školy

zahajeni