SPgŠ a SOŠS Mladá Boleslav

Čas prázdnin se nám nachýlil k samému závěru. V pondělí 2. září 2019 zahájíme výuku v novém školním roce.

Druhé a vyšší ročníky začínají v pondělí v 8.15 ve svých učebnách. Výuka bude v těchto třídách končit cca v 9.30 hodin společným focením.

Žáci prvních ročníků zahájí v aule. Sraz je na parkovišti u kostela vedle školy v 7.40 hodin. Přijďte prosím včas. 

Organizace bude následující – u hlavního vchodu školy bude recepce. Zde recepční příchozím sdělí, ve kterém prostoru parkoviště se nachází jejich třídní učitelka (třídní učitel) s asistentkou. Každá třída bude označena odlišnou barvou deštníku. Slavnostní zahájení je otevřené i rodičům a příbuzným.

Po slavnostním zahájení se žáci přesunou do svých učeben. Rodiče mohou počkat na chodbách či v odpočívacích částech školy. Předpokládaný konec prvního dne prvních ročníků je cca v 11.00 hodin.

Průkazky budeme potvrzovat na sekretariátu od 9.30 do konce pracovní doby. Následující dny dle úředních hodin sekretariátu. Průkazka musí být řádně vyplněná a musí na ní být přilepená fotka žáka. 

Nezapomeňte na přezůvky.V okolí školy platí zákaz kouření. Na pozemek školy je vjezd zakázán. Pro parkování můžete použít sousední parkovací dům.

Obědy si v jídelně Střední průmyslové školy Mladá Boleslav můžete objednávat již nyní! S přihlášením neváhejte, kapacita jídelny není nekonečná. 

Zkratky v rozvrhu:

ARA1 – třída aranžérů, první ročník

CPE1 – společná třída cukrářů a pekařů,  první ročník

IS1 –   třída žáků informačních služeb, první ročník

PG1.A a PG1.B – předškolní a mimoškolní pedagogika třída A a B, první ročník

Zkratky předmětů žákům vysvětlí třídní učitelé.

Přeji všem žákům krásné poslední prázdninové dny. Štefan Klíma

 

Prosím žáky prvních ročníků, aby přišli adekvátně oblečeni a aby byli vybaveni základními pomůckami (psací potřeba, zápisník…).

Barvy deštníků pro pondělní seřazení:

Červený – cukráři

Žlutý – pekaří

Pruhovaný – aranžéři

Černý – informační služby

Průhledný – pedagogika 1.A

Bílý – pedagogika 1.B 

 

Naše škola bude v září spádovou školou pro všechny maturanty, proto bude rozvrh v prvním týdnu omezen. Až do pátku bude výuka do 11.30 hodin. V úterý a ve středu budou žáci mít náhradní program (BZV). Sledujte prosím suplování zde na webu a facebookový profil školy. 

 

Domov mládeže bude otevřený od neděle 1. 9. od 18.00 hodin. Doporučujeme však ubytovat se až ve středu 4. 9., protože v úterý a ve středu nebude probíhat výuka ve škole – pouze odborný výcvik. 

 

Přeji všem úspěšný školní rok, hodně parádních zážitků, krásné chvíle a chvilky, úspěchy a co nejvíce nových přátelství. Mgr. Štefan Klíma, ředitel školy