SPgŠ a SOŠS Mladá Boleslav

Adriana Peštová, Pe

Domů » O škole » Příběhy žáků » 2021 » Adriana Peštová, Pe

Adriana Peštová, 2012-2015

Studovala jsem obor Pekař.

Vzpomínám asi na každého. Karmel je úžasná škola, na kterou se nezapomíná! Poznala jsem spoustu super lidí a je mi akorát líto, že studium uběhlo tak rychle. Nejraději bych si to zopakovala vše znovu. Pekařka se ze mě nestala, i když je to fajn práce.

Pracovala jsem jako barmanka, servírka, nyní pracuji jako recepční v jednom penzionu.

Něco zajímavého z mého života? Posledních 6 let se stálé dějí zajímavé věci. Mohu za to poděkovat panu učiteli, který ve mně viděl více a díky němu, jsem tam, kde jsem! Pan učitel Zavřel, lepší třídní učitel prostě nikdy nikdo nebyl! Děkuji moc za vše!

A abych nezapomněla, čekáme s přítelem miminko, takže se mi splní sen – budu mít krásnou, šťastnou rodinu.

Všechny akce na škole byly super. Bylo jich tolik, že je nedokážu ani spočítat. Barmanská soutěž na Slovensku, Gastro Poděbrady, Karmelské slavnosti, stáž ve Španělsku, soutěže, dny otevřených dveří, focení, pečení, míchání koktejlů, rauty, výlety… jen si na to vzpomenu a chce se mi plakat – samozřejmě štěstím.

Ráda vzpomínám na Stáž ve Španělsku, na které byl i pan ředitel. Seznámila jsem se s úžasnými lidmi a naučila péct španělské pečivo. Malém nás všechny prodala nějakému pánovi, který si myslel, ze jsme „slečny“ a pan ředitel náš “ šéf “ ? Samozřejmě to vše byl žert, ale tenkrát jsme se tomu strašně nasmáli.

Moc děkuji všem učitelům, paní Dubové a panu řediteli. Tahle škola je prostě nejlepší!!!