SPgŠ a SOŠS Mladá Boleslav

Denisa Krištofová, PG

Domů » O škole » Příběhy žáků » 2021 » Denisa Krištofová, PG
Studovala jsem Předškolní a mimoškolní pedagogiku. Nejraději vzpomínám na paní učitelku Benišovou a na její hodiny dramatické výchovy a českého jazyka. Na češtinu byla ona ras, ale všechno jsme jí to pak odpustili na hodinách dramaťáku, kdy jsme se dost nasmáli.
Pak na pana učitele Paličku a jeho tajemnou kostku, kterou jsme snad pochopili až koncem čtvrťáku.
Na pana Beneše a jeho vtipy o pedagogice a občance, které jsme občas nepochopili, ale kvůli jeho úsměvu jsme se zasmáli taky.
A nakonec strašně ráda vzpomínám na naši třídní – paní učitelku Zakonovovou – která nám sice dávala bídu v biologii, ale ve čtvrťáku se za nás rvala jako lvice, když jsme zjistili, že jedna nematuritní třída měla stejnou píseň na nástup jako my. Na to nikdy nezapomenu. ?♥️
Já teď pracuji v OC Kvartet Kosmonosy rodinné podnikání si mě vyžádalo ?.
Po skončení studia nastoupila jako vychovatelka na svou základku. Takže pro mě bylo totálně hustý vídat se s učiteli, kteří mě vyučovali v době, kdy jsem tam studovala. Jenže teď to byli vlastně moji kolegové a se spoustou z nich jsem si začala tykat, účastnila jsem se pedagogických schůzí a viděla vlastně spoustu věcí z učitelského pohledu.
Další zajímavá věc se stala minulý rok těsně před dobou koronovou, kdy jsem byla 14 dní na Zanzibaru. Jeli jsme na výlet a půlka naší skupiny si spletla našeho průvodce a skončili jsme ve 40 stupních na trhu ryb. Teď si představte ten smrad v tom vedru a všude kolem byli usekaný hlavy atd. Teď na nás ještě divně koukali. No nakonec jsme se všichni našli a dorazili v pořádku na hotel.
Nejvíc vzpomínám na Betlém a na barmanské kurzy a soutěže. To jsem si užila úplně nejvíc. Super vzpomínky.