SPgŠ a SOŠS Mladá Boleslav

Dita Bartošová, EP

Domů » O škole » Příběhy žáků » 2021 » Dita Bartošová, EP

Nejprve Vám i ostatním učitelům chci poděkovat za skvělou přípravu na další studium. I když jsem ještě po ukončení studia byla rozhodnutá, že studium na VŠ nezvládnu, nakonec jsem na poslední chvíli podala přihlášku. A teď už se připravuji na státnice. Takže děkuji Vám za úžasný přístup v odborných předmětech. Škola tak pro mě nikdy nebyla nutnost, ale chodila jsem na odborné předměty vždy ráda, ačkoliv mi to můj zdravotní stav často nedovoloval. I v tom byl přístup učitelů úžasný. Vždy na to budu vzpomínat v dobrém. V další části posílám odpovědi na otázky. Na Karmeli jsem studovala maturitní obor Ekonomika a podnikání.

Ráda vzpomínám na celé své studium v Mladé Boleslavi. Především na celou svoji skvělou třídu a na všechny třídní učitele. A že jsme jich měli hodně, ale všichni se vždy snažili pro naši třídu udělat maximum. Nesmím zapomenout ani na nejlepší školní kiosek na světě. Stále mě chybí křupavé rohlíky a nejlepší zákusky od našich pekařů a cukrářů.
Momentálně jsem studentem 3. ročníku vysoké školy Ambis v Praze. Obor ekonomika a management podniku (Bakalářské studium). A mám v plánu pokračovat v navazujícím magisterském studiu.
Mimo studium a práci jsem si konečně splnila svůj sen věnovat se více hudbě. Přes týden jsem tedy studentem VŠ a pracujícím. A některé víkendové večery věnuji elektronické hudbě jako DJ. Nikdo mě nechce věřit, že moje oblíbené činnosti jsou účtování a hraní techna.
Co se týče školních akcí, bylo jich opravdu spousta. Škola se vždycky snažila nám studium zpestřit. Nejvíce budu vždy vzpomínat na sportovní kurz a náš poslední společný výlet ve čtvrtém ročníku.