SPgŠ a SOŠS Mladá Boleslav

Lucie Pešanová, Ar

Domů » O škole » Příběhy žáků » 2021 » Lucie Pešanová, Ar
Studovala jsem obor aranžér.
Moc ráda vzpomínám na paní učitelku Jirmusovou, v tu dobu byla náš anděl, a určitě i spoustu dalších. Ráda si vzpomenu i na super atmosféru která na škole panovala, pohoda. Učitelé, kteří brali mou srandu, bylo to super?.
Právě pracuji jako servírka v restauraci na Štěpánce. Není to nic extra, ale našla jsem tam nejlepší kolegy, druhou rodinu. Jsem spokojená. V budoucnu se plánuji uchytit v cukrařině.
Můj život díky mé povaze je zbrklý, dost zábavný a šílený. Chci vystřídat co nejvíce oborů a profesí, abych do budoucna byla připravená, a hlavně našla to, co mě bude doopravdy bavit. Takže se opravdu nenudím. Dělala jsem cukrářku, pekařku, v kuchyni, aranžérku, barmanku teď servírku. Hodně se díky taťkovi věnuji autům. Takže od všeho trochu, nesnesu nudu a stereotyp. A tak chci pokračovat cestu svým životem.
Na školní akce teda rozhodně vzpomínám a často s úsměvem na tváři, ne-li s výbuchem smíchu. Byly jsme s „holkama“ docela čísla. Milovala jsem aranžérské soutěže a asi všechno co se dělo, módní přehlídky a další akce. Jo byla to paráda, ráda vzpomínám i teď.
A to už je to pěkná doba ?