SPgŠ a SOŠS Mladá Boleslav

Markéta Míčová, Cu

Domů » O škole » Příběhy žáků » 2021 » Markéta Míčová, Cu

Markéta Míčová

Studovala jsem obor CUKRÁŘ. Nejraději vzpomínám na naši mistrovou Alenku Novákovou, která nás naučila spoustu věcí, na které si o teď vzpomenu. Často vzpomínám na naše práce na soutěže, kdy jsme dělali výrobky do rána a jely jsme v kuse rovnou na soutěže a až do večera čekali na výsledky, ale daly jsme to. Měli jsme v ní velkou oporu, za kterou jí z celého srdce děkuju ❤️☺️☺️

Právě pracuji ve Škoda Auto, ale vždy dělám zákusky a dorty na objednávky, co mám i tátovi do restaurace.

Zkušenosti právě od naší paní mistrové mě dostaly do luxusní restaurace MG, kde jsem dělala cukrářku. Tam se mi její rady moc hodily a pomohly mi, vždy jsem si na ni vzpomněla, co nám říkala.

Nejvíc a nejraději vzpomínám na školní Karmelské slavnosti a na další cukrářské soutěže, kde nás bavilo vymýšlet, jaké zákusky nebo dorty budeme dělat, a vždy jsme vymysleli něco, co nás nadchlo a nešli jsme od toho, dokud jsme výrobek nedodělali. Byly náročné chvíle, kdy jsme dojeli na soutěž a zjistili jsme, že všechny zákusky jsou na jedné hromadě, ale vše jsme s tím, co jsme si vzali na opravu opravili. A i tak jsme získali ocenění na stupni vítězů. Za ty nervy to stálo za to ☺️☺️❤️. Děkuji. všem moc za tu zkušenost a za super lidi, kteří na Karmeli jsou. Moc děkuji.