SPgŠ a SOŠS Mladá Boleslav

Martina Bryxová, OB

Domů » O škole » Příběhy žáků » 2021 » Martina Bryxová, OB
Jmenuji se Martina Bryxová a studovala jsem na Integrované střední škole, Na Karmeli maturitní obor Obchodník. Na ISŠ velice ráda vzpomínám, zejména na individuální přístup učitelů, například paní Kosinové a paní Musilové, především za jejich inspiraci. Také ráda vzpomínám na různé školní akce – na maturitní plesy, dny otevřených dveří, vánoční jarmarky nebo také na svou praxi, kde jsem zpočátku nechtěla pracovat, až jsem si ji nakonec natolik oblíbila, že jsem zde zůstala po celou dobu studia. A byla to ta nejlepší praxe díky mistrové Andree Janíčkové, se kterou jsem v kontaktu dodnes.
Můj příběh po střední škole je poněkud delší. Hned po dokončení střední školy jsem nastoupila na pomaturitní studium anglického jazyka, abych si zdokonalila angličtinu a získala trochu času na rozmyšlenou, jakým směrem se vydám. Nakonec jsem se rozhodla a nastoupila jsem v Praze na Vysokou školu Ekonomie a Managementu, kde jsem studovala obor marketing a public relations.
Díky statusu studenta na vysoké škole jsem mohla vyjet na studentský pracovní pobyt do Ameriky a splnit si tak svůj sen. Opustila jsem svou komfortní zónu a letěla do Ameriky, kde jsem si vyzkoušela na 4,5 měsíce práci v zahraničí a procestovala velkou část Ameriky. Protože se mi v Americe moc líbilo, zopakovala jsem si pracovní stáž ještě dvakrát. Vždycky, když jsem se vrátila do České republiky a souběžně se studiem, jsem začala pracovat v CRM a direct marketingu, kde pracuji až do současné doby. V roce 2019 jsem dostala pracovní nabídku v marketingové agentuře, kde mám na starosti marketing na sociálních sítích. Vysokou školu jsem úspěšně dokončila v roce 2020. Protože mé dosavadní práce jsou online, přihlásila jsem se k získání dalších zkušeností na stáž marketingu do Kanady, kam jsem měla odlétat na podzim 2020. Bohužel současná covidová situace mi plány poněkud změnila a nakonec jsem tedy musela svou stáž odsunout na neurčito.
Současná situace ovlivněná covidovou pandemii není příznivá, ale já jsem optimista, neztrácím naději a věřím, že zase bude dobře a všichni si budeme moct splnit své sny.
Všem učitelům bych ráda poděkovala za znalosti a zkušenosti, které mi během studia předali a pomohli mi tak k mému osobnostnímu rozvoji.
Současným studentům bych ráda popřála hodně úspěchů i zážitků při studiu, ale i vytrvalosti a houževnatosti, které jsem považovala za nezbytné pro dosažení všeho, co jsem si předsevzala.