SPgŠ a SOŠS Mladá Boleslav

Nikola Nedomová, PG

Domů » O škole » Příběhy žáků » 2021 » Nikola Nedomová, PG
Studovala jsem obor předškolní a mimoškolní pedagogika
Ráda vzpomínám na celou střední školu. Byla to krásná část života, i když některé chvíle nebyly tak šťastné jak jiné. Ale byla to cesta, kterou jsem si prošla moc ráda.
Nejčastěji však vzpomínám na 4. ročník, který byl sice velmi náročný ale asi ze všech nejkrásnější a nejkouzelnější. Nácviky na maturitní ples, absolventské představení Muzikál z Karmelské střední byly sice velmi náročné, ale plné legrace a zakončené radostí a štěstím z odvedené práce.
Ráda také vzpomínám na všechny učitele, u kterých až teď zpětně dokážu ocenit, jak moc nám pomáhali, a snažili se nás něco naučit, a někam dotáhnout.
Nyní studuji na Technické univerzitě v Liberci, obor Učitelství pro 1. stupeň ZŠ.
Nevím, co peprného bych vám ze svého života prozradila ? snad bych jen poradila, že nikdy nic, není tak hrozné, aby nemohlo být ještě hůř, a když kolem sebe budete mít ty správné lidi, vše se dá zvládnout. Hlavě se z toho života nezbláznit, ale pořádně si ho užívat.
Ráda vzpomínám na úplně všechny školní akce, na kterých jsem byla. Každá byla něčím kouzelná a dala mi něco jiného. Hlavně asi pěkný čas strávený se spolužačkami, se kterými jsem nakonec myslím, vytvořili pěknou partu, ve které jsme se nemusely bát být samy sebou.