SPgŠ a SOŠS Mladá Boleslav

Pavel Benada, Pe

Domů » O škole » Příběhy žáků » 2021 » Pavel Benada, Pe
Studoval jsem obor Pekař v letech 2013 – 2016. No abych pravdu přiznal, vzpomínám na spoustu lidí z Karmele. Když to vezmu nejdříve z pohledu učitelů, tak je to paní učitelka Hradiská a pan učitel Zavřel. Za mě to byli super učitelé, kteří vědí, co do našich hlav hustili. Samozřejmě byli chvilky, kdy jsme se společně zasmáli, ale největší dík jim patří za to, jak nás dokázali připravit na závěrečné zkoušky. A také díky patří všem učitelům, kteří to s námi zvládli celé 3roky.
Nejraději vzpomínám asi na praxe, kdy pod dozorem paní Dubové a Kamenické jsme si užili na dílně spousty legrace.
Po střední škole jsem pokračoval ve studiu na SOU Hubálov, kde jsem se zaměřil na Opraváře zemědělských strojů, bohužel moje lenost mě nedovedla k závěrečným zkouškám, ale i tak nelituji.
Po ukončení studia pracuji v Penny jako Zástupce vedoucího prodejny.
Život je plný neočekávaných změn, prožil jsem hezké chvíle, ale byli i chvíle, kdy mi zrovna do zpěvu nebylo. Teprve od nedávna mohu říct, že díky škole, jsem si našel i přítelkyni, se kterou jsem chodil na stejný obor a teď jsme spolu šťastní.
Ve vzpomínkách se mi jako první určitě vybaví adapťak, kde jsme se všichni seznamovali. O Vánocích si rád vybavuji naše vystoupení, také nesmím zapomenout, že jsem si moc užil Karmelské slavnosti, kde jsem zúčastnil a dosáhl krásného 3.místa v kategorii bábovka.