SPgŠ a SOŠS Mladá Boleslav

Sabina Dlouhá, Cu

Domů » O škole » Příběhy žáků » 2021 » Sabina Dlouhá, Cu

Studovala jsem na ISŠ Na Karmeli tříletý obor cukrář. V současné době pokračuji ve studiu,  dodělávám si maturitu, a chtěla bych i vysokou školu.

 Nejraději vzpomínám na naši mistrovou Alenku Mincbergerovou, měla s námi hrozně moc trpělivosti, a to především při praxi ráno, kdy se nám nikdy nic moc nechtělo a trvalo nám, než jsme se probudili. Další, na koho ráda vzpomínám, je naše třídní paní učitelka Jana Musilová. Dostala nás na starost ve druháku a myslím si, že si s námi skvěle poradila, nejvíce se mi líbilo, že se s námi zapojila i do našeho závěrečného nástupu na plese a trénovala s námi i o víkendu, čehož jsem si moc vážila. Také vzpomínám na paní učitelku Hradiskou, která nám vždy něco dobrého přinesla, když jsme se o tom učili a její hodiny byly zábavné, i přesto, že byly většinou na závěr dne, kdy už se všichni viděli doma.

Mou zajímavostí je, že lehce koketuji s herectvím, které mě velmi baví. Hrála jsem jednu z hlavních hereček ve filmu V SÍTI a nyní mám i menší roli v televizi Prima v seriálu   „Sestřičky, modrý kód“.

Vzpomínání na školu je moc hezké, všechny školní akce bylo moc pěkné a povedené. Moc ráda ale vzpomínám třeba na míchání koktejlů na chodbě, a díky panu učiteli Zavřelovi jsem měla možnost míchat i na Průmyslové škole MB. Také byly úžasné Karmelské slavnosti, Karmel hledá talent a všechny další akce.