SPgŠ a SOŠS Mladá Boleslav

Slavnostní zahájení školního roku proběhne v kostele sv. Bonaventury Na Karmeli (v sousedství naší školy) – 2. 9. 2024.

Žáci druhých a vyšších ročníků zahajují ve svých učebnách v 8.20 hodin:

PG4 – 22, PG3 – 21, PG2.B – 32, PG2.A – 48, CPE3 – 57, DE3 – 58, CPE2 – ATELIÉR, DE2 – 60, IS2 – 63, IS4 – 66.

První ročníky – prezence v 7:45 na parkovišti u kostela. PG1 (pedagogika)- červený deštník, PL1 (lyceum) – zelenobílý deštník, IS1 – průhledný deštník, CPE1 (cukráři, pekaři) – vínový deštník, DE1 (design) – černý deštník. Slavnostní zahájení je nejen pro žáky, ale i pro rodiče. Rodiče prosím, aby vstupovali do kostela až na pokyn pořadatelů. Žáky prosíme, aby přišli společensky oblečení a obutí.

Po slavnostním zahájení (po 60 minutách) se žáci se svými třídními učiteli přesunou do svých učeben. Seznámí se s potřebnými informacemi a kolem půl jedenácté odchází domů. Po tuto dobu mohou rodiče navštívit naše školní bistro, nebo mohou odpočívat ve škole, či mohou vyrazit na procházku po městě. 

Parkování je možné v přilehlém parkovacím domě, po jeho naplnění doporučujeme parkovací dům nemocnice. Ulice v okolí na parkování není možné využít (modrá zóna). Upozorňujeme všechny “přespolní” na složitou dopravní situaci v MB, vyjeďte raději dříve. Do prostoru u školy nevjíždějte, hrozí vám pokuta.

Domovy mládeže budou otevřené od 1. 9. od 18.00 hodin.

Potvrzení o studiu obdrží žáci první školní den. Dopravní karty potvrzujeme první školní den po zahájení na sekretariátu školy – karty musí obsahovat nalepenou fotografii a musí být vyplněné. 

Školní bistro bude otevřené od 6.30 hodin. 

Článek budeme ještě doplňovat. 🙂

Hezký zbytek prázdnin.