Abychom poskytli co nejlepší služby, používáme k ukládání a/nebo přístupu k informacím o zařízení, technologie jako jsou soubory cookies. Souhlas s těmito technologiemi nám umožní zpracovávat údaje, jako je chování při procházení nebo jedinečná ID na tomto webu. Nesouhlas nebo odvolání souhlasu může nepříznivě ovlivnit určité vlastnosti a funkce.
Technické uložení nebo přístup je nezbytně nutný pro legitimní účel umožnění použití konkrétní služby, kterou si odběratel nebo uživatel výslovně vyžádal, nebo pouze za účelem provedení přenosu sdělení prostřednictvím sítě elektronických komunikací.
Technické uložení nebo přístup je nezbytný pro legitimní účel ukládání preferencí, které nejsou požadovány odběratelem nebo uživatelem.
Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro statistické účely.
Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro anonymní statistické účely. Bez předvolání, dobrovolného plnění ze strany vašeho Poskytovatele internetových služeb nebo dalších záznamů od třetí strany nelze informace, uložené nebo získané pouze pro tento účel, obvykle použít k vaší identifikaci.
Technické uložení nebo přístup je nutný k vytvoření uživatelských profilů za účelem zasílání reklamy nebo sledování uživatele na webových stránkách nebo několika webových stránkách pro podobné marketingové účely.
Dalšího ocenění se dočkali žáci naší školy. Tentokráte na Gurmánfestu 2012 v Kolíně. Na tuto slavnost jsme jeli celkem se třemi výrobky našich pekařů a cukrářů. Vystavovali jsme chléb Karmelák, a to česnekový, cibulový a ořechový. O prezentaci výrobků se skvěle postarali Terezka Kozlíková ze třídy EP2 a Dan Breinl ze čtvrtého ročníku obchodníků společně s paní učitelkou Gábinou Zakonovovou.
Ořechový chléb získal celou řadu uznání, mimojiné i od paní hejtmanky Středočeského kraje Ing.Zuzany Moravčíkové, dále od náměstků hejtmanky Středočeského kraje či od mistrů kuchařského řemesla přítomných na této slavnosti.
O velkém úspěchu svědčí i to, že všechen chléb, který byl v naší škole pečen více než 24 hodin, byl bleskově vyprodán, zatímco ostatní vystavující se stejným množstvím výrobků teprve svůj prodej nastartovali. 😉
Jako ředitel školy bych chtěl vyjádřit pochvalu všem, kdo se na výrobě „Karmeláků“ podíleli – pekařům a cukrářům, paní učitelkám odborného výcviku – zejména Míše Maršíkové, ale i skladnici a všem ostatním, kteří i malým dílem svoji ruku k dílu přiložili. DĚKUJI.
Právě čtete
Další rubriky
Novinky
Přijímací řízení
Nejnovější články
Výborné výsledky naší školy u maturit
18. 11. 2024Karmelské slavnosti 2024
9. 11. 2024Den otevřených dveří 2024/25
30. 9. 2024Učitel/ka informatiky a ekonomiky
17. 9. 2024Učitel/ka biologie
17. 9. 2024