Abychom poskytli co nejlepší služby, používáme k ukládání a/nebo přístupu k informacím o zařízení, technologie jako jsou soubory cookies. Souhlas s těmito technologiemi nám umožní zpracovávat údaje, jako je chování při procházení nebo jedinečná ID na tomto webu. Nesouhlas nebo odvolání souhlasu může nepříznivě ovlivnit určité vlastnosti a funkce.
Technické uložení nebo přístup je nezbytně nutný pro legitimní účel umožnění použití konkrétní služby, kterou si odběratel nebo uživatel výslovně vyžádal, nebo pouze za účelem provedení přenosu sdělení prostřednictvím sítě elektronických komunikací.
Technické uložení nebo přístup je nezbytný pro legitimní účel ukládání preferencí, které nejsou požadovány odběratelem nebo uživatelem.
Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro statistické účely.
Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro anonymní statistické účely. Bez předvolání, dobrovolného plnění ze strany vašeho Poskytovatele internetových služeb nebo dalších záznamů od třetí strany nelze informace, uložené nebo získané pouze pro tento účel, obvykle použít k vaší identifikaci.
Technické uložení nebo přístup je nutný k vytvoření uživatelských profilů za účelem zasílání reklamy nebo sledování uživatele na webových stránkách nebo několika webových stránkách pro podobné marketingové účely.
Termín akce: 7. 9. – 14. 9.2010
Odborné stáže zaměřené na teoretické a praktické seznámení s typickými českými a typickými německými cukrářskými výrobky se na naší škole zúčastnilo deset německých studentů a dva pedagogičtí pracovníci.
Cíle projektu odpovídají programu LEONARDO DA VINCI – MOBILITY, s důrazem na rozšíření odborných i jazykových dovedností, posílení samostatnosti a motivace k dalšímu vzdělávání, seznámení s životem, zvyky a kulturou v jiné zemi.
Stáž německých studentů na naší škole, konkrétně v cukrářské dílně s českými studenty, byla obrovským přínosem a obohacením jak v praktické, tak v teoretické výuce, což bylo velmi kladně hodnoceno v závěru stáže. Pozitivně byl také hodnocen celý harmonogram akce včetně seznámení se zvyky a kulturou jiné evropské země.
Realizační tým:
Mgr. Nitrayová Věra – zástupkyně školy
Hanzlová Marta – ekonom
Štolcová Eva – UOV
Pechlátová Alena – UOV
Učňové naší školy oboru cukrář
Právě čtete
Další rubriky
Novinky
Přijímací řízení
Nejnovější články
Výborné výsledky naší školy u maturit
18. 11. 2024Karmelské slavnosti 2024
9. 11. 2024Den otevřených dveří 2024/25
30. 9. 2024Učitel/ka informatiky a ekonomiky
17. 9. 2024Učitel/ka biologie
17. 9. 2024