Abychom poskytli co nejlepší služby, používáme k ukládání a/nebo přístupu k informacím o zařízení, technologie jako jsou soubory cookies. Souhlas s těmito technologiemi nám umožní zpracovávat údaje, jako je chování při procházení nebo jedinečná ID na tomto webu. Nesouhlas nebo odvolání souhlasu může nepříznivě ovlivnit určité vlastnosti a funkce.
Technické uložení nebo přístup je nezbytně nutný pro legitimní účel umožnění použití konkrétní služby, kterou si odběratel nebo uživatel výslovně vyžádal, nebo pouze za účelem provedení přenosu sdělení prostřednictvím sítě elektronických komunikací.
Technické uložení nebo přístup je nezbytný pro legitimní účel ukládání preferencí, které nejsou požadovány odběratelem nebo uživatelem.
Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro statistické účely.
Technické uložení nebo přístup, který se používá výhradně pro anonymní statistické účely. Bez předvolání, dobrovolného plnění ze strany vašeho Poskytovatele internetových služeb nebo dalších záznamů od třetí strany nelze informace, uložené nebo získané pouze pro tento účel, obvykle použít k vaší identifikaci.
Technické uložení nebo přístup je nutný k vytvoření uživatelských profilů za účelem zasílání reklamy nebo sledování uživatele na webových stránkách nebo několika webových stránkách pro podobné marketingové účely.
Markéta Míčová
Studovala jsem obor CUKRÁŘ. Nejraději vzpomínám na naši mistrovou Alenku Novákovou, která nás naučila spoustu věcí, na které si o teď vzpomenu. Často vzpomínám na naše práce na soutěže, kdy jsme dělali výrobky do rána a jely jsme v kuse rovnou na soutěže a až do večera čekali na výsledky, ale daly jsme to. Měli jsme v ní velkou oporu, za kterou jí z celého srdce děkuju ❤️☺️☺️
Právě pracuji ve Škoda Auto, ale vždy dělám zákusky a dorty na objednávky, co mám i tátovi do restaurace.
Zkušenosti právě od naší paní mistrové mě dostaly do luxusní restaurace MG, kde jsem dělala cukrářku. Tam se mi její rady moc hodily a pomohly mi, vždy jsem si na ni vzpomněla, co nám říkala.
Nejvíc a nejraději vzpomínám na školní Karmelské slavnosti a na další cukrářské soutěže, kde nás bavilo vymýšlet, jaké zákusky nebo dorty budeme dělat, a vždy jsme vymysleli něco, co nás nadchlo a nešli jsme od toho, dokud jsme výrobek nedodělali. Byly náročné chvíle, kdy jsme dojeli na soutěž a zjistili jsme, že všechny zákusky jsou na jedné hromadě, ale vše jsme s tím, co jsme si vzali na opravu opravili. A i tak jsme získali ocenění na stupni vítězů. Za ty nervy to stálo za to ☺️☺️❤️. Děkuji. všem moc za tu zkušenost a za super lidi, kteří na Karmeli jsou. Moc děkuji.
Právě čtete
Další rubriky
Novinky
Přijímací řízení
Nejnovější články
Přijímací řízení 2025
30. 12. 2024Vánoční slovo ředitele 2024
21. 12. 2024Výborné výsledky naší školy u maturit
18. 11. 2024Karmelské slavnosti 2024
9. 11. 2024Den otevřených dveří 2024/25
30. 9. 2024